Om oss på

Ideal Clinic

- där skönhet blir till konst.

Elias

Leg. Sjuksköterska


Med års erfarenhet och en skarp blick för detaljer har han blivit känd för sin förmåga att leverera naturliga resultat med hjälp av injektioner av både Botox och fillers. Dessa behandlingar förbättrar patienternas drag utan att se artificiella eller överdrivna ut, och har gjort honom till en eftertraktad expert inom området.

En av hans mest populära behandlingar inkluderar injektioner av Botox, som han administrerar med precision och omsorg för att uppnå optimala resultat. Genom att avslappna muskler kan Botoxinjektioner icke-invasivt släta ut rynkor och fina linjer i ansiktet, vilket skapar en mer ungdomlig och uppfriskad utstrålning.

Utöver Botox har Elias även en framstående skicklighet inom fillers. Med lika noggrannhet och expertis använder han fillers för att återställa volym och kontur till ansiktet. Genom att noggrant anpassa varje behandling efter patientens individuella behov, tar han hänsyn till deras unika ansiktsstruktur och önskade resultat. Det resulterande utseendet är en subtil men märkbar förbättring som ger patienterna ökad självförtroende och trygghet.

Elias har skapat sig en enastående rykte för att leverera skräddarsydda resultat som förstärker naturlig skönhet med hjälp av både Botox och fillers. Hans förmåga att kombinera dessa två behandlingar på ett harmoniskt sätt gör honom till en erkänd auktoritet inom skönhetsvård och ger hans patienter enastående estetiska förbättringar.

Wuod

Hudterapeut


En begåvad hudterapeut på Ideal Clinic, Wuod har en passion för att vårda och förbättra hudens hälsa. Med en unik förmåga att anpassa sig till varje patients individuella behov och önskemål, skapar hon en personlig och omsorgsfull upplevelse. Wuod är känd för sin expertis inom hudvård och hennes förmåga att skapa en strålande hud med en naturlig lyster. Hon strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga vården och resultat som överträffar förväntningarna. Med sin lugnande närvaro och professionella rådgivning får Wuod sina patienter att känna sig trygga och förtroendeingivna. Hennes dedikation till yrket och önskan att få människor att känna sig vackra inifrån och ut gör henne till en älskad och uppskattad hudterapeut.